Explorează magazinul IKEA Pallady
În magazin
Suntem aici
Alătură-te clubului IKEA FAMILY

Pentru că două magazine sunt mai bune decât unul.

Noul magazin IKEA Pallady.
Deschis din 24 iunie.

Află mai multe

A apărut un suedez
nou în oraș!

Pentru că ne dorim să îți prezentăm cât mai multe soluții creative și inspirate pentru amenajarea casei, ne bucurăm să te anunțăm că foarte curând vom deschide noul magazin IKEA Pallady! Trece-ți data în calendar – și ne vedem acolo! Deschis din 24 iunie.

Stația următoare:
IKEA Pallady

Abia așteptăm să ne întâlnim cu noii noștri vecini! Dar chiar dacă ești din altă parte a orașului, fii fără griji: metroul te aduce direct la noul IKEA Pallady. Cel mai scurt drum către inspirație pentru casa ta duce la stația de metrou de lângă noul IKEA.

Salvăm planeta,
pas cu pas.

IKEA e despre o viață mai „verde”. Economisim energie, folosim materiale sustenabile, reciclăm cât mai mult cu putință – grija pentru mediu e în ADNul nostru încă din prima zi. Noul IKEA Pallady continuă cu mândrie această tradiție.

În stil suedez!

Stilul de viață suedez este reflectat în întreaga gamă din magazinele noastre – și bineînțeles și în noul IKEA Pallady. Sinceritatea, respectul pentru natură, soluțiile deștepte și inspirate, mâncărurile și băuturile gustoase din țara noastră – pe toate le poți descoperi la IKEA Pallady. Vizitează-ne și vezi cum stilul de viață suedez poate deveni și al tău.

Inspirația e reciprocă.

Un lucru duce la altul: o nouă canapea mai mare – mai multe petreceri la tine acasă; îți găsești dragostea adevărată – ai nevoie de un pat pentru doi. Dar modul în care folosești produsele noastre și felul în care le incluzi în viața ta ne inspiră și pe noi. Noi ne găsim inspirația în tine, tu o găsești în soluțiile noastre pentru amenajarea casei– și împreună facem viața acasă mai bună pentru noi toți!

IKEA Pallady, o sursă de inspirație
pentru fiecare colțișor al casei tale.

PLATSA
Dulap, alb
1.595 lei
BODBYN/ METOD
Bucătărie, 390x220 cm, alb
12.617 lei
KIVIK
Canapea 4 locuri, Orrsta cu șezlong, Orrsta gri
2.849 lei
NISSEDAL
Oglindă, alb
79,90 lei
Primul
Vizitator.

Am găsit persoana care va avea bucuria să fie prima care pășește în noul IKEA Pallady: am găsit Primul Vizitator! Vrei să vezi cine e?

Vezi toți câștigătorii

Programul IKEA FAMILY: Avantaje de nerefuzat

Programul IKEA FAMILY este gratuit și te poți înscrie în doar câteva minute. Odată devenit membru, te poți bucura de toate avantajele pe care ți le oferă: de la cafea din partea casei (sau ceai, dacă preferi),  până la promoții speciale, mai mult timp de joacă în SMALAND pentru copilul tău, invitații la evenimente și informații despre cele mai noi oferte. Nu vei mai rata nici o ocazie!

Înscrie-te aici

Vezi cum ajungi la noi.