CHOKLAD LJUS

Delicatese suedeze

CHOKLAD LJUS

Ciocolată cu lapte, 100g 

25lei/kg

Preț

2,50lei

A ÎNCEPUT DE LA MAYAŞI ŞI AZTECI...

Seminţele de cacao au fost cultivate iniţial, printre alţii, de indienii mayaşi şi azteci, care le foloseau în sosuri şi băuturi. Seminţele amare se lasă la fermentat şi se prăjesc, apoi sunt îndulcite cu zahăr şi alte ingrediente pentru a deveni ceea ce numim astăzi ciocolată. Ciocolata cu lapte are în componenţă cacao şi lapte praf sau condensat. CHOKLAD LJUS (tabletă de ciocolată cu lapte) cu un conţinut de 30% cacao este fină, cremoasă şi bogată, aşa cum o apreciază cunoscătorii din lumea întreagă.

INGREDIENTE

Zahăr, unt de cacao, lapte integral pudră, masă de cacao, pudră de zer dulce, lactoză, grasime din unt, lapte degresat pudră, emulsifiant (lecitină din soia), arome. Substanţă solidă de cacao: minimum 30% şi 14% substanţă uscată din lapte. Poate conţine urme de alune, nuci, gluten şi ouă.

Alergenii din lista de ingrediente sunt marcați cu bold. 

 

VALOARE NUTRIŢIONALĂ /100 g

Energie 525 kcal/2195 kj, proteine 5,8 g, carbohidraţi 58 g, sodiu 0,1 g, grăsime 30 g